Wilt u maximale vergoeding na een bedrijfsongeval ontvangen? Vertrouw dan op de juridische kennis en expertise van onze advocaten in letselschade bij Van Diepen Letselschade. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt om vast te stellen waar u recht op hebt.

Maximale vergoeding na een bedrijfsongeval

Wilt u maximale vergoeding na een bedrijfsongeval ontvangen? Vertrouw dan op de juridische kennis en expertise van onze advocaten in letselschade bij Van Diepen Letselschade. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt om vast te stellen waar u recht op hebt.

Wilt u maximale vergoeding na een bedrijfsongeval ontvangen? Vertrouw dan op de juridische kennis en expertise van onze advocaten in letselschade bij Van Diepen Letselschade. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt om vast te stellen waar u recht op hebt. Bij een bedrijfsongeval komt veel kijken en u kunt hier ongetwijfeld advies bij gebruiken. Er zal moeten worden vastgesteld wie aansprakelijk kan worden gehouden voor het bedrijfsongeval en hoeveel vergoeding zal moeten worden uitgekeerd om u te voorzien van een passende financiële compensatie. U hoeft hiervoor zelf niet alle kennis in huis te hebben, aangezien onze letselschadeadvocaten hierin gespecialiseerd zijn. U wordt zo effectief op de hoogte gesteld van juridische procedures, onderzoeken en vergoedingen en ontdekt waar u aanspraak op maakt. 

Aansprakelijkheid bij bedrijfsongeval

Wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvindt op het werk, dan zal in de meeste gevallen de werkgever hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De werkgever dient zich te houden aan enkele strenge regels en heeft een zorgplicht ten opzichte van werknemers. Er moet worden gezorgd voor een veilige en gezonde werkomgeving, waarin alles in werking moet worden gesteld om ongelukken te voorkomen. Uiteraard kunt u ook een beroepsziekte oplopen, zoals een burn-out, en wordt ook hiervoor een vergoeding uitgekeerd als blijkt dat de werkgever dit niet heeft kunnen voorkomen. Een maximale vergoeding na een bedrijfsongeval krijgt u als blijkt dat het ongeluk is ontstaan door het uitblijven van zorgvuldige naleving van de zorgplicht. 

Vaststellen van schuld

Er zal bij een bedrijfsongeval dus eerst worden gekeken of de werkgever de nodige maatregelingen heeft gehanteerd om ongelukken te voorkomen. Ook dient een werkgever te controleren of werknemers inderdaad veilig het werk uitvoeren. Als hierop voldoende is toegezien, zal de werkgever niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Evenmin is dit het geval als het slachtoffer zelf schuldig is of opzettelijk roekeloos gedrag heeft getoond. In andere gevallen is de werkgever aansprakelijk en zult u een maximale vergoeding na een bedrijfsongeval kunnen krijgen. Onze advocaten bij Van Diepen Letselschade kunnen voor u vaststellen voor hoeveel vergoeding u in aanmerking komt. U kunt de vergoeding gebruiken voor herstel na het ongeval, zodat u geen aanvullende financiële zorgen hebt.

We kijken met u mee

Samen met onze ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade kunt u bekijken waarvoor u in aanmerking komt. Bij een bedrijfsongeval komen veel kosten kijken en ook veel emotionele belasting, waarvoor u gecompenseerd moet worden. Neem contact met ons op en we lopen alles zorgvuldig met u door voor het behalen van een maximale vergoeding na een bedrijfsongeval. De juiste juridische ondersteuning biedt rust in moeilijke tijden van lichamelijk en geestelijk herstel.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Werken jullie ook op no cure no pay-basis?

Kunnen anderen dan het slachtoffer smartengeld claimen?

Wanneer is een opstal gebrekkig?

Is de dierenbezitter altijd aansprakelijk?

Is mishandeling strafbaar?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.