Van Diepen Letselschade

Intakeformulier

Na ons eerste persoonlijke contact, is de volgende stap in het stappenplan het verzamelen van informatie. Als advocaten zijn we verplicht om informatie op te vragen rondom jouw persoon, en we horen van jou ook graag nog eens wat er precies is gebeurd en welke schade je hebt geleden. De persoonlijke informatie die we van je vragen moet je invullen. Je kunt ervoor kiezen om de andere vragen (eerst) over te slaan.

Persoonlijke informatie*

De volgende vragen mag je ook overslaan en dus meteen op “verzenden” drukken, als je die vragen liever persoonlijk met onze advocaten bespreekt. Het helpt niettemin als je de vragen beantwoordt, omdat we daarmee sneller voor je aan de slag kunnen. Vul de vragen dus bij voorkeur wel zoveel mogelijk in; het vormt de basis voor onze claim richting de veroorzaker.

Schadevoorval

Schadeveroorzaker

Lichamelijk letsel

Schadeposten

Medische kosten

Ziekehuisopname

Huishoudelijke hulp

Verdienvermogen

Ingeval van baan of onderneming

Eigendomsschade

Zelfwerkzaamheid

Zelfverzorging

Kosten zonder nut

Smartengeld

Tot slot

Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Van Diepen Letselschade

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde team van advocaten.