Van Diepen Letselschade. Letselschade in Amsterdam

Second opinion

Voorstel verzekeraar

In letselschadezaken kan de verzekeraar van de veroorzaker een voorstel doen aan het slachtoffer of de gedupeerde. De verzekeraar doet dan een voorstel om een einde te maken aan alle discussie. Als je twijfelt of je misschien genoegen neemt met te weinig, dan kunnen wij het voorstel van de verzekeraar voor je beoordelen. We zullen dan met name beoordelen of het voorstel van de verzekeraar redelijk is, en of jouw huidige belangenbehartiger geen schadeposten heeft laten liggen. Je betaalt ons voor deze second opinion een vooraf overeengekomen vaste prijs.

Ontevreden over rechtshulp

Het kan ook zijn dat je ontevreden of onzeker bent over jouw huidige belangenbehartiger, en daarom graag een herbeoordeling van jouw zaak wenst door een ander; een 'second opinion'. Het is goed om je te realiseren dat binnen het letselschaderecht behalve goed geschoolde advocaten, ook zelfbenoemde ‘letselschade-experts’ werkzaam zijn. Misschien is jouw belangenbehartiger schadeposten vergeten of werkt de samenwerking simpelweg niet zoals zou moeten. We beoordelen jouw dossier tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs, en besluit je vervolgens om over te stappen - en wij de zaak ook aannemen - dat is onze second opinion met terugwerkende kracht gratis.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Van Diepen Letselschade

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.

Veelgestelde vragen

Is mijn huidige belangenbehartiger goed?

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Wanneer is het zinvol om over te stappen?

Nemen jullie elke overnamezaak aan?

Wat moet ik doen om over te stappen?