Smartengeld berekenen kunt u overlaten aan ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. Hiervoor wordt allereerst gekeken naar het soort letselschade dat u door toedoen van een onrechtmatige daad door anderen hebt opgelopen.

Smartengeld berekenen bij letselschade

Smartengeld berekenen kunt u overlaten aan ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. Hiervoor wordt allereerst gekeken naar het soort letselschade dat u door toedoen van een onrechtmatige daad door anderen hebt opgelopen.

Wilt u de hoogte aan smartengeld berekenen en hiervoor de hulp van een advocaat inroepen? Neem dan contact op met Van Diepen Letselschade. Hier bent u aan het juiste adres, doordat u in contact komt met ervaren advocaten op gebied van letselschade. Naast een vergoeding voor de letselschade die u hebt opgelopen door een ongeluk, maakt u vaak ook aanspraak op het ontvangen van smartengeld. Dit wordt berekend op basis van enkele uitgangspunten en onze advocaten bij Van Diepen Letselschade informeren u hier graag over. Zo bent u volledig op de hoogte van de procedure en weet u hoe het smartengeld wordt berekend en wat u hierin kunt verwachten. Uiteraard blijft het een indicatie als een advocaat dit voor u berekent, aangezien de daadwerkelijke hoogte van het smartengeld uiteindelijk door een rechter zal worden bepaald. 

Hoogte van smartengeld berekenen 

Smartengeld berekenen kunt u overlaten aan ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. Hiervoor wordt allereerst gekeken naar het soort letselschade dat u door toedoen van een onrechtmatige daad door anderen hebt opgelopen. Ook de ernst van het letsel zal doorslaggevend zijn voor de vaststelling van de hoogte aan smartengeld. Met name dit laatste wordt uitgedrukt in een percentage dat afgewogen wordt tegen mogelijk functieverlies of derving van levensvreugde bij de gedupeerde. Smartengeld wordt vaak uitgekeerd op grond van immateriële schade, waarbij de nadruk ligt op geestelijk leed of emotionele schade. Smartengeld berekenen wordt gedaan aan de hand van vergelijkbare letsels en situaties. Deze zijn gebaseerd op eerdere rechterlijke uitspraken waarbij een bepaalde hoogte aan smartengeld is toegezegd. 

Factoren beïnvloeden hoogte smartengeld

De advocaten bij Van Diepen Letselschade kunnen de hoogte van smartengeld berekenen en aangeven wat u hierin kunt verwachten. Eerder uitgekeerde bedragen kunnen sterk afwijken, doordat de hoogte afhankelijk is van de aard en ernst van de letselschade. Op grond van uw verwondingen, geestelijk leed en persoonlijke situatie zal voor u het bedrag aan smartengeld worden bepaald. Ook andere factoren spelen hierbij een rol, waaronder de restverschijnselen en toekomstige achteruitgang die verwacht wordt of gemiste maatschappelijke loopbaankansen. De mate waarop letselschade impact heeft op uw kwaliteit van leven, bepaalt uiteindelijk de hoogte aan smartengeld. Van Diepen Letselschade informeert u graag over deze factoren, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw persoonlijke situatie.

Afspraak maken voor berekening

Smartengeld berekenen laat u over aan ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. We helpen u graag verder en zullen u een duidelijke indicatie kunnen geven van de hoogte aan smartengeld die u kunt verwachten op basis van geleden letselschade. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie stellen we een berekening voor u op. Maak een afspraak voor een berekening en we komen graag met u in gesprek.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Is de verzekeraar gebonden aan termijnen?

Hoe lang duurt de schadeafwikkeling in totaal?

Komt alleen een “werknemer” in aanmerking?

Hoe blijven jullie advocaten op de hoogte?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.