Een verlies van arbeidsvermogen wordt vastgesteld door een team van specialisten, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Een posttraumatisch stressstoornis zal moeten worden blijken uit onderzoek en daarnaast zal worden bekeken of u werkelijk als gevolg van het opgelopen PTSS niet meer kunt werken.

Schadevergoeding bij PTSS

Een verlies van arbeidsvermogen wordt vastgesteld door een team van specialisten, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Een posttraumatisch stressstoornis zal moeten worden blijken uit onderzoek en daarnaast zal worden bekeken of u werkelijk als gevolg van het opgelopen PTSS niet meer kunt werken.

Is u een onrechtmatige daad aangedaan en hebt u daardoor PTSS ofwel een posttraumatisch stressstoornis opgelopen? Wanneer schuld kan worden aangetoond, dan hebt u als slachtoffer recht op schadevergoeding. Hiervoor is het nodig om een aansprakelijke partij aan te wijzen, die de vergoeding zal moeten voldoen. PTTS kan ervoor zorgen dat u arbeidsongeschikt wordt en verlies aan inkomsten hebt. Ook hierbij zal moeten worden aangetoond dat uw onvermogen om te werken een direct gevolg is van de PTTS die u hebt opgelopen door toedoen van een ander. Wanneer dit succesvol is vastgesteld, maakt u aanspraak op schadevergoeding op basis van immateriële schade, in de vorm van smartengeld. Bij Van Diepen Letselschade bieden we u juridische ondersteuning bij de aanvraag voor vergoeding, zodat u de juiste financiële compensatie ontvangt waar u recht op hebt.

Vaststellen van verlies van arbeidsvermogen

Een verlies van arbeidsvermogen wordt vastgesteld door een team van specialisten, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Een posttraumatisch stressstoornis zal moeten worden blijken uit onderzoek en daarnaast zal worden bekeken of u werkelijk als gevolg van het opgelopen PTSS niet meer kunt werken. Zodra dit is vastgesteld, zal de schade worden omgerekend tot een bedrag voor vergoeding. Ook daarbij zal beroep worden gedaan op een gespecialiseerd rekenbureau. Advocaten bij Van Diepen Letselschade kunt u rekenen op juridische ondersteuning en adviezen bij het indienen van een claim voor schadevergoeding bij PTSS. Onze advocaten zijn gespecialiseerd als het aankomt op letselschade en weten precies welke vergoedingen voor u zullen gelden. Met de juiste aanvraag krijgt u de maximale vergoeding bij letselschade op gebied van PTSS en kunt u rekenen op uitbetaling van smartengeld.

Medische kosten door PTSS

Als u last hebt van PTSS door toedoen van een ander, dan krijgt u mogelijk te maken met onverwachte medische kosten. Deze worden echter waarschijnlijk niet allemaal gedekt door de zorgverzekering. Extra kosten kunt u daarom vergoed krijgen door de aansprakelijke partij, die ervoor gezorgd hebt dat u PTSS-klachten ervaart. PTSS treedt op na een schokkende gebeurtenis, zoals een verkeersongeluk, maar ook ongevallen op het werk. Als u het voorval telkens in gedachten herbeleeft, of u reageert op triggers die u aan het voorval herinneren, dan hebt u last van PTSS. U kunt zich hierdoor kwetsbaar voelen en niet in staat om te werken. Hoge medische kosten voor therapie worden financieel gecompenseerd met de juiste juridische begeleiding bij Van Diepen Letselschade. 

Steun bij PTSS-vergoeding

Een schadevergoeding bij PTSS kan voor u worden aangevraagd door onze ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. Neem contact met ons op en we zetten onze expertise graag voor u in om een maximale schadevergoeding bij PTSS te regelen.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Wat als ik een medische fout vermoed?

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Wanneer is mijn werkgever aansprakelijk?

Wanneer wordt het smartengeldbedrag vastgesteld?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.