Hebt u blijvend letsel opgelopen door een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of door een beet van een dier? Dan hebt u recht op schadevergoeding. De ander die het ongeluk heeft veroorzaakt, zal aansprakelijk gesteld kunnen worden en aan u een schadevergoeding voor letselschade moeten betalen.

Schadevergoeding bij blijvend letsel

Hebt u blijvend letsel opgelopen door een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of door een beet van een dier? Dan hebt u recht op schadevergoeding. De ander die het ongeluk heeft veroorzaakt, zal aansprakelijk gesteld kunnen worden en aan u een schadevergoeding voor letselschade moeten betalen.

Hebt u blijvend letsel opgelopen door een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of door een beet van een dier? Dan hebt u recht op schadevergoeding. De ander die het ongeluk heeft veroorzaakt, zal aansprakelijk gesteld kunnen worden en aan u een schadevergoeding voor letselschade moeten betalen. Om precies te weten waar u recht op hebt en hoe u een schadevergoeding bij blijvend letsel kunt aanvragen, roept u de hulp in van ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade. We staan u graag bij in het behalen van een maximale vergoeding als u door een ongeval blijvend letsel hebt opgelopen. Dit neemt extra zorgen voor u weg, nu u waarschijnlijk hoge kosten maakt voor medische zorg en revalidatie. Met de juiste juridische ondersteuning behaalt u de beste resultaten en weet u precies wat u kunt verwachten, zonder hier zelf achteraan te hoeven gaan.

Partij aansprakelijk stellen

Om een schadevergoeding bij blijvend letsel te krijgen, is het nodig dat een ander dit bij u heeft veroorzaakt. Voor het uitkeren van letselschade dient iemand aansprakelijk te zijn voor de geleden schade die u ondervindt. Wanneer aansprakelijkheid eenmaal is vastgesteld, dan kunt u een claim indienen voor het verkrijgen van een vergoeding. Afhankelijk van de mate waarin de ander verantwoordelijk is aan uw letselschade, zal de hoogte van de vergoeding worden bepaald. Indien u zelf ook schuld hebt aan het ongeval waaruit blijvend letsel voortkomt, dan zal een gedeelte voor eigen rekening zijn. Ook als er sprake is van wettelijke limitering, zal het bedrag aan vergoeding worden afgestemd. Onze ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade voorzien u van de juiste juridische informatie, adviezen en ondersteuning om te bepalen op hoeveel u kunt rekenen na indienen van een claim op letselschade.

Schadeposten bij blijvend letsel

Wanneer u blijvend letsel hebt opgelopen als gevolg van een ongeval, dan krijgt u te maken met schadeposten waar u eveneens een vergoeding voor dient te krijgen. U hebt recht op financiële compensatie om uw financiële positie weer zoveel mogelijk te verzekeren. Enkele schadeposten die voor u kunnen spelen, zijn onder meer verlies aan inkomsten, medische kosten voor artsen en fysiotherapie, maar ook kosten voor extra huishoudelijke hulp. U maakt deze extra kosten als gevolg van blijvend letsel door toedoen van een ander. Hierdoor hebt u recht op compensatie, zodat u financieel niet wordt gehinderd om een volwaardig leven te kunnen opbouwen. Ook hebt u recht op smartengeld als aansprakelijkheid bij blijvend letsel is vastgesteld. De ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade regelen voor u een financiële vergoeding voor materiële en immateriële schade. Neem dus contact met ons op en we bespreken graag met u uw persoonlijke situatie.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Gelden maxima voor schadeposten?

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.