U kunt support krijgen bij het aanvragen van schadevergoeding als u nekpijn na een aanrijding ervaart. Letselschade, opgelopen als gevolg van een auto-ongeluk, stelt dat u in aanmerking komt voor een financiële vergoeding.

Nekpijn na aanrijding

U kunt support krijgen bij het aanvragen van schadevergoeding als u nekpijn na een aanrijding ervaart. Letselschade, opgelopen als gevolg van een auto-ongeluk, stelt dat u in aanmerking komt voor een financiële vergoeding.

U kunt support krijgen bij het aanvragen van schadevergoeding als u nekpijn na een aanrijding ervaart. Letselschade, opgelopen als gevolg van een auto-ongeluk, stelt dat u in aanmerking komt voor een financiële vergoeding. U hebt namelijk recht op een schadevergoeding wanneer een onrechtmatige daad u is aangedaan door een ander. Bij Van Diepen Letselschade voorzien we u graag van juridische ondersteuning en advies bij het invullen van een schadeformulier. Hiermee kunt u een maximale financiële vergoeding ontvangen, die als compensatie kan dienen voor kosten die u maakt voor medische zorg. We zullen u helpen bij het invullen van het schadeformulier zodat duidelijk wordt wat uw klachten zijn en wie hiervoor aansprakelijk gesteld wordt.

Klachten na ongeval

Als gevolg van een auto-ongeluk kunt u fysieke klachten ervaren, waarvoor u nog lang in behandeling bent. U maakt hierdoor hoge kosten, die u graag vergoed wilt krijgen door de schuldige partij. Nekklachten kunnen lang aanhouden, zeker als u tijdens de aanrijding een whiplash hebt opgelopen. Bij een kop-staart botsing zal uw hoofd eerst met kracht naar voren worden getrokken, om vervolgens met evenveel kracht weer naar achteren te klappen. U kunt hierdoor klachten ervaren als nekpijn na de aanrijding, maar ook hoofdpijn, duizelingen of geheugenverlies zijn veelvoorkomende klachten. U zult waarschijnlijk langere tijd rust moeten nemen, om volledig te herstellen en hierdoor inkomsten mislopen. Voor medische kosten en andere financiële gevolgen kunt u een claim indienen voor financiële compensatie. Bij Van Diepen Letselschade helpen we u graag op weg om de aanvraag voor schadevergoeding juist in te vullen. 

Bewijslast van letsel

Als u lichamelijk of geestelijk letsel hebt overgehouden na een aanrijding, dan hebt u recht op een schadevergoeding. De aansprakelijke partij of diens verzekeraar zal dit aan u moeten uitbetalen. U dient hiervoor zelf bewijs aan te leveren, vaak in de vorm van een politierapport. Ook dient een schadeformulier te worden ingevuld met de specifieke feiten rondom het ongeluk. Bij nekpijn na een aanrijding hebt u ook recht op schadevergoeding en ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade helpen u bij het invullen van het schadeformulier. Als duidelijk is wie aansprakelijk kan worden gesteld, claim je via het schadeformulier financiële compensatie. We helpen u bij het invullen en regelen een maximale vergoeding.

Afspraak maken voor claimen schadevergoeding

Na een aanrijding wilt u uw tijd en aandacht besteden aan herstel. Ook beschikt u mogelijk niet over de juiste juridische kennis en vaardigheden om te weten waar u precies aanspraak op maakt. Neem daarom contact op met onze advocaten op gebied van letselschade en we nemen deze zorgen graag voor u uit handen. Van Diepen Letselschade regelt voor u de aanvraag voor schadevergoeding, zodat u volledig financieel gecompenseerd wordt.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Heb ik ook recht op smartengeld zonder letsel?

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Hoe blijven jullie advocaten op de hoogte?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.