Om de mate aan letselschade te berekenen na een ongeval, kunt u de support van ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade inroepen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op gebied van letselschade en kunnen voor u bekijken wat de omvang is van de letselschade die u hebt opgelopen tijdens een ongeval of door een onrechtmatige daad van een ander.

Letselschade berekenen na een ongeval

Om de mate aan letselschade te berekenen na een ongeval, kunt u de support van ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade inroepen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op gebied van letselschade en kunnen voor u bekijken wat de omvang is van de letselschade die u hebt opgelopen tijdens een ongeval of door een onrechtmatige daad van een ander.

Om de mate aan letselschade te berekenen na een ongeval, kunt u de support van ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade inroepen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op gebied van letselschade en kunnen voor u bekijken wat de omvang is van de letselschade die u hebt opgelopen tijdens een ongeval of door een onrechtmatige daad van een ander. De hoogte aan vergoeding is namelijk afhankelijk van de ernst waarin u letselschade hebt opgelopen en de impact die dit heeft op de kwaliteit van uw leven. Voor het berekenen van letselschade neemt u contact op met onze advocaten, zodat u voorzien wordt van juridisch support en advies op maat ontvangt voor uw persoonlijke situatie. 

Schade berekenen bij letsel

Een eerste stap om inzicht te krijgen in de vergoedingen waar u recht op hebt, is het berekenen van de letselschade na een ongeval. Bij letselschade wordt onderscheid gemaakt tussen twee delen, namelijk materiële schade en immateriële schade. Materiële schade is opgemaakt uit diverse soorten schade die u kunt hebben opgelopen. U hebt hierbij vaak recht op meer vergoeding dan u denkt en daarom is het verstandig om de expertise in te roepen van een advocaat bij Van Diepen Letselschade. U wordt dan optimaal geïnformeerd over alle mogelijkheden en weet zo precies waar u rekening mee moet houden om de letselschade te berekenen. Bij immateriële schade wordt letselschade berekenen bepaald door de mate dat het ongeval invloed heeft op geestelijke gezondheid. 

Letselschade berekenen voor vergoeding

Bij letselschade berekenen wordt rekening gehouden met praktische kosten die u maakt voor medische zorg, het verlies aan inkomsten of fysieke invaliditeit. Daarnaast zijn ook de mentale en emotionele gevolgen belangrijk en worden deze eveneens meegenomen in de uiteindelijke berekening van vergoeding bij letselschade. Zo kunt u pijnklachten overhouden, die het uitvoeren van werkzaamheden of hobby activiteiten belemmeren. Maar ook is het mogelijk dat u door het ongeval angststoornissen hebt ontwikkelen, waardoor u moeilijker kunt deelnemen aan het sociale leven. U maakt aanspraak op smartengeld, waarbij rekening wordt gehouden met de aard en ernst van het ongeluk en opgelopen letsel. Uw letselschadeadvocaat zal voor u de hoogte kunnen berekenen van de uiteindelijke schadevergoeding waar u recht op hebt. 

Uw advocaat informeert u over vergoedingen

U kunt u laten bijstaan door een letselschadeadvocaat om de hoogte van de schadevergoeding uit te rekenen. Uw tegenpartij is vaak een verzekeraar en zal ook deze kosten mogelijk kunnen vergoeden. Als u een afspraak maakt bij Van Diepen Letselschade dan informeren we u graag over alle mogelijkheden en zullen we de letselschade berekenen voor uw aanvraag voor vergoeding. We helpen u graag verder, zodat alles zorgvuldig voor u kan worden afgehandeld.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb ik ook recht op smartengeld zonder letsel?

Wat is een medisch haalbaarheidsonderzoek?

Wanneer verschijnt het volgende artikel?

Nemen jullie elke overnamezaak aan?

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.