Bent u gebeten door een hond en letsel opgelopen? Dan staat een advocaat van Van Diepen Letselschade u graag bij om de letselschade zorgvuldig voor u af te handelen.

Gebeten door een hond

Bent u gebeten door een hond en letsel opgelopen? Dan staat een advocaat van Van Diepen Letselschade u graag bij om de letselschade zorgvuldig voor u af te handelen.

Bent u gebeten door een hond en letsel opgelopen? Dan staat een advocaat van Van Diepen Letselschade u graag bij om de letselschade zorgvuldig voor u af te handelen. Bij letsel opgelopen door een hond ondervindt u waarschijnlijk naast lichamelijke klachten mogelijk ook geestelijke schade. Een dergelijke ervaring kan zorgen voor paniekaanvallen, angsten en emotioneel verdriet, zeker als u fysieke schade hebt opgelopen. Misschien bent u in uw been gebeten en is hier een flinke hap uit genomen. Zeker als u in het gezicht bent gebeten, ervaart u hoogstwaarschijnlijk ook geestelijk leed. De schok die u oploopt na een aanval door een hond, kan leiden tot materiële en immateriële schade. Met de juiste juridische ondersteuning ontvangt u advies over uw rechten en wordt u bijgestaan bij het verkrijgen van uitkeringen en vergoedingen waar u recht op hebt. 

Vergoedingen bij kosten na hondenbeet

Als u wordt gebeten door een hond, dan loopt u hierdoor verwondingen op. Om het fysieke letsel te herstellen, maakt u kosten die hoog kunnen oplopen. Ook kunt u waarschijnlijk een tijd niet werken, waardoor u inkomsten misloopt. Naast fysiek letsel is de kans groot dat u ook emotioneel en psychisch leed ondervindt als gevolg van een onverwachts traumatische ervaring. De juristen bij Van Diepen Letselschade zorgen ervoor dat u de oplopen schade volledig vergoed krijgt en aanspraak maakt op uitkeringen of vergoedingen waarvoor u in aanmerking komt. Het betreft letselschade die door een dier van een ander is aangedaan, waardoor de eigenaar aansprakelijk kan worden gesteld. Met de juiste juridische adviezen en begeleiding behaalt u de maximale uitkomst uit een moeilijke situatie. Bij letsel door een hondenbeet hebt u altijd recht op een schadevergoeding. De juristen bij Van Diepen Letselschade regelen alles voor u en nemen deze zorgen voor u uit handen. 

Aansprakelijkheid van hondenbezitter

Wanneer u wordt gebeten door een hond, dan is de hondenbezitter aansprakelijk. Een hondenbeet kan ernstige gevolgen hebben. Zo kunt u na een bijtwond littekens overhouden en in ernstige gevallen kan zelfs blijvende zenuwbeschadiging optreden. Ook kunt u last krijgen van angstgevoelens als gevolg van een dergelijk traumatische ervaring. Van Diepen Letselschade biedt uitstekende juridische hulp om u te ondersteunen bij de juridische afhandeling van dergelijk letsel. U hoeft zo niet zelf over juridische kennis te beschikken om te bepalen waar u recht op hebt en op welke wijze u vergoeding kunt vragen bij de hondenbezitter. Naast letselschade maakt u ook aanspraak op smartengeld. De hoogte van vergoedingen hangt af van de ernst van de gevolgen en psychische schade die u hebt opgelopen. Maak een afspraak met de advocaten bij Van Diepen Letselschade en alle zorgen worden weggenomen. 

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Wie kan ik aansprakelijk houden?

Wat is een beroepsziekte?

Moet ik de (medische) fout bewijzen?

Hoe lang duurt de schadeafwikkeling in totaal?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.