Bent u na een ongeluk niet meer in staat om te werken en loopt u inkomsten mis? Dan hebt u recht op een schadevergoeding. Zeker als duidelijk kan worden vastgesteld wie verantwoordelijk is voor het ongeval, dan zal deze partij aansprakelijk kunnen worden gehouden

Door ongeluk niet kunnen werken

Bent u na een ongeluk niet meer in staat om te werken en loopt u inkomsten mis? Dan hebt u recht op een schadevergoeding. Zeker als duidelijk kan worden vastgesteld wie verantwoordelijk is voor het ongeval, dan zal deze partij aansprakelijk kunnen worden gehouden

Bent u na een ongeluk niet meer in staat om te werken en loopt u inkomsten mis? Dan hebt u recht op een schadevergoeding. Zeker als duidelijk kan worden vastgesteld wie verantwoordelijk is voor het ongeval, dan zal deze partij aansprakelijk kunnen worden gehouden. Door een ongeluk niet kunnen werken geeft grote gevolgen voor uw inkomsten, levensgeluk en gezondheid. U zult hiervoor financieel gecompenseerd moeten worden, zodat u de hoge kosten kunt opbrengen die meekomen na een ongeval. Bij Van Diepen Letselschade werken ervaren advocaat in letselschade en we kunnen u voorzien van juridische adviezen en support om een maximale letselschadevergoeding te regelen. Wanneer u niet kunt werken en er geen inkomsten meer binnenkomen, zorgt een vergoeding ervoor dat u niet in een financieel gat terechtkomt. 

Gederfde inkomsten na ongeval

Door een ongeluk niet kunnen werken zorgt ervoor dat u inkomsten mist. Dit wordt ook wel gederfde inkomsten genoemd. U mist een deel van uw inkomsten of kunt geheel niet meer werken, waardoor een verlies van arbeidsvermogen optreedt. Dit is het inkomen dat overblijft nadat u door een ongeval niet meer kunt werken. U mist naast loon, mogelijk ook andere inkomsten, zoals bonussen, overwerkvergoedingen, toeslagen en pensioenopbouw. Zelfs voor verlies aan inkomsten uit zwart werk kunt u een vergoeding krijgen. Verlies aan inkomsten krijgt u vergoed, zodra een andere partij aansprakelijk kan worden gesteld voor uw ongeval. Wanneer dit op het werk plaatsvindt, zal uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Er zal gekeken worden of de werkgever zich heeft gehouden aan de strenge regels die gelden volgens de zorgplicht. 

Vergoeding berekenen

Onze ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade kunnen samen met u vaststellen op welke vergoeding u aanspraak maakt. De inkomenssituaties van voor en na het ongeval worden hierbij naast elkaar gelegd. Over het verschil dat ontstaat, krijgt u een vergoeding. Er zal worden gekeken wat uw carrièremogelijkheden waren en hoeveel procent het inkomen zou zijn gestegen in 10 jaar tijd. Dit zijn overwegingen die worden meegenomen, bij een berekening voor vergoeding als u door een ongeluk niet kunt werken. Het is een ingewikkeld proces waar u juridische ondersteuning bij kunt krijgen. Door een ongeluk niet kunnen werken heeft grote gevolgen voor uw welzijn. We begeleiden u graag om een maximale vergoeding op letselschade voor u te regelen. 

We helpen u graag

De toekomstperspectieven van carrièremogelijkheden en stijgingen in loon zullen voldoende aannemelijk gemaakt moeten worden, om een passende vergoeding te realiseren. Schakel daarom op tijd juridische hulp in bij Van Diepen Letselschade. U wilt uiteraard uw gederfde inkomsten vergoed zien. We berekenen met u uit wat de toekomstige schade is, als u door een ongeluk niet kunt werken.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Gelden maxima voor schadeposten?

Wanneer wordt het smartengeldbedrag vastgesteld?

Met welke externe partners werken jullie samen?

Wat is een verkeersongeval?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.