U kunt de hulp en expertise van een letsel advocaat inroepen voor verschillende diensten. Zo helpen we u bij Van Diepen Letselschade in het vaststellen of u recht hebt op schadevergoeding, wanneer het letsel door toedoen van een ander is ontstaan.

Afspreken met een letsel advocaat

U kunt de hulp en expertise van een letsel advocaat inroepen voor verschillende diensten. Zo helpen we u bij Van Diepen Letselschade in het vaststellen of u recht hebt op schadevergoeding, wanneer het letsel door toedoen van een ander is ontstaan.

Wilt u advies over letselschade, vergoedingen en smartengeld? Maak dan een afspraak met een letsel advocaat bij Van Diepen Letselschade. Een letsel advocaat kan u voorzien van uitleg over procedures als gevolg van letselschade door een ongeluk of onrechtmatige daad door anderen. Misschien hebt u een auto-ongeluk gehad en is uw been gebroken, of u hebt een ongeluk gehad tijdens werkzaamheden op het werk. In dergelijke gevallen loopt u onverwachts letsel op en kunt u de ander aansprakelijk stellen. Ook komt u in aanmerking voor vergoedingen of uitkeringen als gevolg van letselschade. Een letsel advocaat kan u hier meer over vertellen en voor u uitrekenen waarop u aanspraak maakt. U hoeft niet zelf over juridische kennis te beschikken, maar volledig vertrouwen op de support die door ervaren advocaten bij Van Diepen Letselschade wordt geboden. 

Werkzaamheden van een letsel advocaat

U kunt de hulp en expertise van een letsel advocaat inroepen voor verschillende diensten. Zo helpen we u bij Van Diepen Letselschade in het vaststellen of u recht hebt op schadevergoeding, wanneer het letsel door toedoen van een ander is ontstaan. Ook onderhouden we het contact met de verzekeraar van de tegenpartij en communiceren we over vergoedingen en uitkeringen. Uw letsel advocaat berekent en claimt uw schadevergoeding bij de tegenpartij en zal een uitbetaling afdwingen indien nodig. Ook de hoogte aan smartengeld voor het opgelopen letsel zal door uw letsel advocaat worden berekend. Zo wordt alles zorgvuldig voor u afgehandeld en uiteraard wordt u van alle ontwikkelingen op de hoogte gesteld. 

Recht op vergoeding bij letselschade 

Als u letselschade hebt opgelopen door toedoen van een ander, dan hebt u recht op vergoeding. Een letsel advocaat zorgt ervoor dat een schikking wordt bereikt met de tegenpartij, waardoor uw zaak minder lang voortsleept. Alles zal in werking worden gesteld om de kosten voor uw letsel advocaat zo laag mogelijk te houden. Zo ontvangt u de juiste juridische support van een ervaren letsel advocaat tijdens een traject van letselschade na een ongeluk. Bij Van Diepen Letselschade kan de hoogte van de schadevergoeding of het smartengeld voor u worden berekend op basis van uw persoonlijke situatie, de onkosten voor medische zorg en het effect dat de schade heeft op uw kwaliteit van leven. Hierbij wordt gekeken naar eerdere uitspraken van rechters in overeenkomstige situaties, om de hoogte van vergoeding voor u te bepalen. U krijgt zo een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Contact opnemen met letsel advocaat

Voor juridische ondersteuning, deskundig advies en inschatting van vergoedingsbedragen kunt u terecht bij een letsel advocaat bij Van Diepen Letselschade. Neem contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden binnen uw persoonlijke situatie.

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Wie kan ik aansprakelijk houden?

Wanneer is een opstal gebrekkig?

Nemen jullie elke overnamezaak aan?

Wanneer verjaart letselschade?

Hoe kan ik de dader aansprakelijk houden?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.