In geval van een verkeersongeval of ander ongeluk, hebt u altijd recht op een schadevergoeding. Onze specialistische letselschadeadvocaten kunnen u precies vertellen wat nodig is om een aanvraag voor schadevergoeding op te stellen.

Aangereden en letselschade opgelopen

In geval van een verkeersongeval of ander ongeluk, hebt u altijd recht op een schadevergoeding. Onze specialistische letselschadeadvocaten kunnen u precies vertellen wat nodig is om een aanvraag voor schadevergoeding op te stellen.

Bent u aangereden door een auto en op zoek naar deskundige begeleiding bij het aanvragen van vergoeding voor letselschade? Dan bent u bij Van Diepen Letselschade aan het juiste adres. Onze ervaren advocaten zijn gespecialiseerd in het afhandelen van procedures rond letselschade en kunnen u helpen maximale vergoeding te krijgen voor de schade die u hebt opgelopen. Het is wettelijk bepaald dat u er na een ongeval niet financieel op achteruit mag gaan. U hoeft zelf niet over juridische kennis te beschikken om de beste uitkomst voor uzelf te behalen; daar helpen onze advocaten u graag bij. Na een ongeval wilt u niet uw aandacht geven aan administratieve rompslomp over juridische aangelegenheden. Bij Van Diepen Letselschade beschikken we over de juiste kennis en expertise om deze zorgen voor u weg te nemen. 

Deskundig verhalen bij letselschade

In geval van een verkeersongeval of ander ongeluk, hebt u altijd recht op een schadevergoeding. Onze specialistische letselschadeadvocaten kunnen u precies vertellen wat nodig is om een aanvraag voor schadevergoeding op te stellen. U krijgt deskundig advies over juridische aspecten en alles wordt in werking gesteld om zorgvuldig een schadevergoeding voor u te regelen. Van Diepen Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers die zijn aangereden door een auto of betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval. We bieden u deskundigheid, waardoor een transparante en adequate behandeling tot de letselschade gegarandeerd wordt. 

Gevolgen van letselschade beperken

Aangereden worden door een auto is een traumatische gebeurtenis, die grote impact kan hebben op uw leven. Niet enkel kampt u met fysieke schade, ook is het mogelijk dat u mentaal een klap hebt gehad. Mogelijk herbeleeft u het moment van de aanrijding opnieuw en durft u minder ontspannen nog naar buiten. Letselschade kan tevens zorgen voor een verlies aan arbeidsvermogen, waardoor u inkomen daalt, maar vaste lasten hoog blijven. Onze advocaten bij Van Diepen Letselschade zijn volledig op de hoogte van alles wat komt kijken bij het verhalen van kosten op de aansprakelijke partij. We vertellen u precies waar u rekening mee moet houden en waar u recht op hebt. Als u bent aangereden door een auto, neem dan contact op met een ervaren letselschadeadvocaat. De juiste stappen kunnen met u worden doorlopen om de mentale stress die een dergelijke gebeurtenis meebrengt te verzachten. 

Afspraak maken voor advies

U kunt bij Van Diepen Letselschade terecht voor juridisch support wanneer u bent aangereden door een auto. Onze ervaren advocaten weten als geen ander wat u doormaakt en hoe verwarrend de situatie voor u kan zijn. Graag brengen we u duidelijkheid door het geven van deskundig advies, professioneel support bij juridische vraagstukken en ondersteuning bij emotionele belasting

Weten wat jouw kansen zijn?

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is mijn schadevergoeding?

Heb ik (met letsel) altijd recht op smartengeld?

Hoe herken ik een ‘slechte’ belangenbehartiger?

Hoe houd ik een goede administratie bij?

Wat zijn voorbeelden van beroepsziekten?

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons, om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde advocaten.